Denna webbsajt är inte längre aktiv.
     Länkar till koloniföreningar     Hemsida till din förening        Kolonistugor till salu        Om Koloniliv.se 

Koloniliv -en mötesplats på nätet för kolonister
Koloniliv är ett diskussionsforum om trädgården, stugan och allt annat som hör det sköna kolonilivet till. Problemlösning, tips, inspiration och glädje är centrala teman, men det finns också plats för diskussion om kolonirörelsens identitet och framtid. Alla som vill föra en positiv och/eller saklig diskussion är välkomna, även du som inte i dag har en kolonilott!

På Koloniliv finns också kolonisters fotoalbum, länkar till Sveriges koloniföreningar och en kalender över vad som är på gång hos föreningar och annat som kan vara av intresse för kolonister. Även här är det medlemmarna själva som tipsar.

Sajten drivs och modereras av mig som privatperson och kolonist sedan maj 2007, som en del av mitt företag Faktor 100. Den 23 augusti 2009 blev jag invald som ledamot i Koloniträdgårdsförbundets styrelse. Koloniliv är fristående från förbundet och de åsikter i kolonifrågor som jag eventuellt uttrycker här är mina egna och inte förbundets. Jag har visst annonsutrymme på sajten för att finansiera webbhotell och liknande och den tid jag lägger ned på att driva, utveckla och moderera sajten.

Texter och bilder står alla medlemmar på Koloniliv för. Extra intressanta artiklar/frågor/diskussionsämnen publiceras på startsidan.

    
Kolla Kolonilivs 846 medlemmar.

Välkommen Johan, vår senaste medlem!


Produkttips


SolarVenti SV2
SolarVenti SV2

PikkuVihreä Green Toilet 330
PikkuVihreä Green Toilet 330

Garden Aquatica fontän
Garden Aquatica fontän

De Mast kombiräfsa
De Mast kombiräfsa

kombiräfsa
kombiräfsa

Lappset lekutrustning
Lappset lekutrustning

Fler tips
Har du ett tips?Kolonikalendern


Tusen Trädgårdar
I en trädgård nära dig, hela landet   2010-08-08

Fler kalenderhändelser
Har du ett kalendertips?

Behöver du flyttfirma på Lidingö - Anlita DL Flytt och Transport.